NL | FR | EN |

MY HOTEL GROEP
- Belgische Ardennen

  • Oracle Hospitality OPERA Cloud PMS
  • Oracle Hospitality Suite8 PMS

Over MY HOTEL

De MY HOTEL groep heeft drie vestigingen in het hart van de Belgische Ardennen op slechts 10 minuten afstand van elkaar. Deze stijlvolle hotels hebben elk hun eigen charme, en een hoog service en kwaliteitsniveau. De garantie voor een onvergetelijk verblijf.

MY HOTEL – Malmedy
Roannay – Francorchamps
Petit Roannay – Stavelot

Valérie China is de General Manager van de drie bijzondere hotels van de MY HOTEL groep.

Het stijlvolle MY HOTEL opende 3 jaar geleden zijn deuren en heeft 84 comfortabele kamers, een wellnesscentrum met binnenzwembad, vergaderzalen, restaurant en loungebar.

Petit Roannay is een charmant boetiekhotel in een historisch herenhuis dat 1,5 jaar geleden volledig is gerenoveerd. Het hotel heeft zijn authentieke pracht behouden en biedt reizigers alle comfort.

Roannay Francorchamps is recentelijk aan de groep toegevoegd en befaamd om zijn verfijnde gastronomie. Dit legendarische etablissement ligt op slechts 800 meter van het racecircuit Spa Francorchamps en heeft zijn oorspronkelijke aantrekkelijkheid behouden na een grondige renovatie. Er zijn tevens luxe suites, een spa, zalen en een eigen heliport.

Van Hessens softwareoplossingen voor de MY HOTEL Groep

Voor MY HOTEL gebruikt Mevrouw China de hotelsoftware Oracle Hospitality Suite8. Een veelzijdig en makkelijk te gebruiken property managementsysteem. Voor de andere twee hotels ging haar voorkeur uit naar Oracle Hospitality OPERA Cloud. De nieuwste generatie PMS die Van Hessen biedt.

‘Ik zocht een perfect werkende en betrouwbare cloudoplossing. Een IT-oplossing die gemakkelijk en intuïtief te gebruiken is voor mijn medewerkers. Maar ook gecentraliseerd werkt en waarmee ik real-time overzicht heb. Toen Oracle Hospitality OPERA Cloud beschikbaar kwam, waren wij een van de eerste hotels waar de software geïnstalleerd werd. Het liep gesmeerd en de kleine problemen, die je altijd tegenkomt bij een nieuwe installatie, werden snel opgelost.

Wellicht schakelen we te zijner tijd bij MY HOTEL ook over op Opera Cloud’, zegt mevrouw China.

Voor de nieuwe hotels hebben wij gekozen voor Oracle Hospitality OPERA Cloud, de nieuwste generatie PMS die Van Hessen biedt.

Een fijne samenwerking

Het managen van drie relatief nieuwe hotels is best een klus. Zeker als het drie totaal verschillende concepten betreft, wil je de software afstemmen op de wensen van het specifieke hotel. ‘Bij de opening van MY HOTEL hebben we Van Hessen gekozen als leverancier voor onze hotelsoftware. Onze ervaring met Van Hessen is zeer goed. En toen we op zoek gingen naar een PMS-oplossing voor onze andere hotels was de keuze snel gemaakt.

Voor hun service en support geven wij Van Hessen een 8,5. Wij werken graag met ze samen. Nu is er in elke zakelijke relatie ruimte voor verbetering. Dus delen wij over en weer onze zienswijze over de verschillende IT-onderwerpen om tot de juiste keuzes te komen.’

‘Onze mensen werken graag met de software, want het maakt het managen van de operatie makkelijker en neemt ons werk uit handen. Hierdoor kunnen wij ons op het gastencontact en de service richten. Binnen nu en twee jaar openen we ons vierde hotel. Tijd om vooruit te kijken en onze relatie verder te intensiveren. De toekomst ziet er rooskleurig uit’, geeft mevrouw China aan met een glimlach.

Roannay Francorchamps & Van Hessen

Laat van je horen!

Conditions(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nieuwsgierig wat Van Hessen voor je kan betekenen?

 

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Neem contact met ons op of laat een bericht achter via het contactformulier. Je hoort snel van ons.

'Wij hebben alles bij Van Hessen lopen. Het is een menselijk bedrijf en hun service is gewoon erg goed. Ze zijn betrokken en leven zich in. Dat is prettig en de reden voor een langdurige samenwerking.'

Sione Götte Hotel Derlon
Van Hessen

Laarstraat 35
BE-3190 Boortmeerbeek
Tel: +32 16 60 70 20
info@vanhessen.be

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Conditions(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2024 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |