NL | FR | EN |

Keukenmanagement

  • Verhoog de productiviteit
  • Garandeer een optimale gastbeleving
  • Controle op de kwaliteit
  • Beperk vertragingen in service
  • Hogere omloopsnelheid

Guide. Deliver. Care.

Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte IT oplossing voor jouw restaurant. Bel ons op +32 16 60 70 20, of laat een bericht achter op sales@vanhessen.be

Voor uitstekende keukenprestaties en een eersteklas restaurantservice

Het runnen van een professionele keuken kan uitdagend zijn. Je moet goed organiseren, opgeruimd werken en volledige focus houden terwijl je ook nog eens creatief blijft. Alles valt en staat met effectieve en goede communicatie.

Onze keuken systemen maken je leven makkelijker en zorgen dat je team het hoge tempo kan bijhouden. De communicatie en werkprocessen worden gestroomlijnd en efficiëntie in de keuken wordt verhoogd, waardoor je fouten vermijdt en de kwaliteit waarborgt. Hierdoor blijft jouw team goed presteren, zelfs tijdens de meest hectische shift.

De schermen worden op een handige plaats gemonteerd in jouw keuken. De intuïtieve, overzichtelijke software toont de bestellingen en monitort de volledige tijdlijn. Onze Kitchen Display Systemen geven een real-time overzicht en terugkoppeling en beschikken over uitgebreide managementrapportages.

Oracle MICROS Kitchen Display System (KDS)

Gedetailleerde rapportage en statistische gegevens

Weet wat de omloopsnelheid, tafelbezetting en besteding per tafel of bon is. Krijg real-time rapportages van alle keukenprestaties. De gemiddelde bereidingstijden voor de diverse gangen of gerechten worden continue weergegeven op de werkstations.

Gestructureerde en heldere keukencommunicatie

De Oracle MICROS Kitchen Display Systems zorgen voor een optimaal functionerend restaurant. Integreer bijvoorbeeld bestellingen, keukenmanagement en ‘paging’ voor het personeel voor nog meer efficiency. Alles voor een soepel lopende operatie en de ultieme gastbeleving.

Over Simphony POS

Ben je er niet zeker van welke oplossing het beste bij je past?

Laten we het samen uitzoeken! Neem contact op en wij begeleiden je persoonlijk door de wirwar aan IT-oplossingen.

Hoe kunnen wij je helpen?
Laat een bericht achter en wij nemen snel contact op!

Conditions*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

"De professionaliteit en snelle reacties en adviezen zijn de sleutel tot succes tussen onze bedrijven. Binnenkort gaan we de zaken weer upgraden en we kijken nu al uit naar een jarenlange samenwerking."

Raf Willems Gresham Belson Hotel Brussels
Van Hessen

Laarstraat 35
BE-3190 Boortmeerbeek
Tel: +32 16 60 70 20
info@vanhessen.be

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!
Conditions*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
2021 VAN HESSEN - Alle rechten voorbehouden
Privacy policy | Algemene voorwaarden Van Hessen |